Kerékpártúra a Simai Ifjúsági Táborba

Kerékpártúra a Simai Ifjúsági Táborba
A Szerencsi Városüzemeltető Nonprofit Kft. szervezésében kerékpártúra indult 2015. június 27-én a Simai Ifjúsági Tábor és Vendégházba. A közelmúltban befejeződött a létesítmény részleges felújítása, az uniós és hazai forrásból megvalósított pályázat részeként az önkormányzati cég harminc darab kerékpárt is vásárolt a táborozók számára. A kétkerekűeket 2015. június 27-én az önkormányzati cég, a Szerencsi Polgármesteri Hivatal, a Szerencsi Járási Hivatal, a Szerencsi Többcélú Kistérségi Társulás dolgozói és civil önkéntesek juttatták el Simára.

A szombat délelőtti kirándulás résztvevőit június 27-én reggel Nyiri Tibor alpolgármester és Takács M. István ügyvezető, főszervező köszöntötte a szerencsi Városi Tanuszoda előtt, majd a Szerencsi Polgárőr Egyesület és a Szerencsi Rendőrkapitányság felvezetésével indult a kirándulás Simára. A szabadidős programot támogatta a Magyar Vöröskereszt Szerencsi Területi Szervezete is, a kirándulókat dr. Egeli Zsolt alpolgármester kísérte el útjukra.

A Simai Ifjúsági Tábor és Vendégház részleges felújítására és eszközök beszerzésére a Szerencsi Városüzemeltető Nonprofit Kft. Nettó 32,7 millió forintos támogatást nyert az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alaptól. Az összességében nettó 50,3 millió forintos beruházás keretében a főépületben nyolc új, többségében négyágyas lakóhelyiséget, összesen 30 új férőhelyet alakítottak ki. Létrehoztak betegszobát, a helyiségekhez külön vizesblokk, étkezőkonyhák épültek. Az épületet nyáron légkondicionáló berendezések, télen úgynevezett pellet kazános központi fűtési teszi komfortossá. A tábor főépületének rekonstrukciója, valamint az engedélyek beszerzése megtörtént, az intézmény 2015. július 1-jétől megkezdte működését – tájékoztatta lapunkat Takács M. István a Szerencsi Városüzemeltető Nonprofit Kft. ügyvezetője.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
CÍM
3881 Sima, Fő út 6-7.
Telefon

(+36) 20/353-0122

E-MAIL