Köszöntő

Köszöntő
Tisztelt Látogató!


Az egyedülálló értékeket képviselő Sima község, Magyarország egyik legszebb vidékén, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a Gönci járásban, Abaújszántótól északkeletre, Abaújkér és Erdőbénye között, az Aranyos-völgyben található.
A Simai Ifjúsági Tábor 1979-ben épült az akkori Nemzetközi Gyermekévben. A létesítmény az elmúlt több mint három évtizedben tavasztól őszig teljes kihasználtság mellett működött. Nemcsak a környék gyermekei lehettek részesei a festői szépségű környezetben található ifjúsági tábor nyújtotta élményeknek, hiszen az ország minden részén ismerik a simai tábor nevét.

A Szerencs Város Önkormányzata tulajdonában lévő létesítmény rekonstrukciójára mindaddig nem volt lehetőség, míg a Szerencsi Városüzemeltető Non-Profit Kft., nettó 32,7 millió forintot nyert a Simai Ifjúsági Tábor részleges felújítására, a főépület rekonstrukciójára.
A Simai Ifjúsági Tábor és Vendégház 2015. július 1-jétől az év minden napján, elő- és utószezonban egyaránt várja az idelátogatókat. Nyári-, sport-, nyelvi-, és egyéb szaktáborok mellett tanulmányi kirándulások résztvevőit is fogadja a létesítmény, de emellett munkahelyi csoportok számára is kiváló helyszín lehet értekezletek, találkozók, szakmai napok megrendezésére.

A pályázat révén ma már 30 darab kerékpár is a táborozók rendelkezésére áll, hogy minden körülmény ideális legyen egy erdei iskolai, valamint egyéb sportprogramok megrendezéséhez. A sportolási lehetőségek kibővítésére ajánljuk a tábortól mindössze 26 kilométerre található Szerencsi Fürdő & Wellnessházat, a szintén Szerencsen lévő Tatay Zoltán Ifjúsági Sporttelepet és a Kulcsár Anita Sportcsarnokot.

Honlapunkon minden szükséges információt megtalál a szálláshely működéséről. A programlehetőségekkel reményeink szerint hozzásegítjük vendégeinket a közeli és távolabbi látnivalók felkereséséhez.

A főépület átépítése során 7 új, többségében háromágyas lakóhelyiséget, összesen 19 új férőhelyet tud biztosítani. Nyáron az apartmanokat légkondicionáló berendezések teszik komfortossá.

Minden apartman rendelkezik konyhával,fürdőszobával. Telefon- és internetes kapcsolat kiépítésre került, amely egy ott elhelyezett laptoppal igénybe vehető. Minden szoba pótágyazható.

A Simai Ifjúsági Tábor és Vendégház maximális befogadóképessége: 74 fő, amely az év minden napján várja az érdeklődőket.

A Simai Ifjúsági Tábor és Vendégház közösségi térnek elnevezett helyiségét ajánljuk rendezvényei megszervezéséhez.

Kiváló programhelyszín, 100 négyzetméteren kialakított tágas és világos terem, alapfelszereltséggel és bútorozva várja az idelátogatókat.
Az épület mellett újonnan burkolt téren ingyenes parkolási lehetőség kínálkozik vendégeinknek.
Alkalmas konferenciák, bálok, fogadások, koncertek, művészeti és kulturális események, valamint esküvők lebonyolítására.

A helyiség befogadóképessége 80 fő.

Időpontok egyeztetésében a 20/353-0122-es telefonszámon állunk rendelkezésükre.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a festői Zemplén szívében, a Szerencs Város Önkormányzata tulajdonában lévő Simai Ifjúsági Tábor és Vendégházban!
Image
Image
CÍM
3881 Sima, Fő út 6-7.
Telefon

(+36) 20/353-0122

E-MAIL