Áraink

Áraink

A foglalás véglegesítéséhez előleg megfizetése szükséges, melynek mértéke 50%. Az előleget a foglalástól számított 8 munkanapon belül kell átutalni. A határidő lejárta után foglalását töröljük! A szállásdíj fennmaradó része átutalással, vagy a helyszínen, érkezéskor fizetendő.

Az előleg befizetése után e-mailben tájékoztatni kell a szállásadót az előlegszámla kiállításához szükséges adatokról: a foglaló befizetőjének a nevéről, lakcíméről, irányítószámáról.

Az előlegfizetéshez szükséges adatok:

Számlatulajdonos: Szerencsi Városüzemeltető Non-Profit Kft.
Számlavezető bank: OTP Bank Nyrt.
Számlaszám: 11734145-20016313-00000000

A közlemény rovatban szerepelni kell a névnek, amellyel a szállást lefoglalták. Ha a befizető más, mint a szállás lefoglalója, akkor a közlemény rovatba a szállásfoglaló nevét is fel kell tüntetni. Ennek hiányában nem tudjuk beazonosítani az Ön befizetését!

A főépület átépítése során 7 új, többségében 3 ágyas lakóhelyiséget, összesen 19 új férőhelyet tud biztosítani. Nyáron az apartmanokat légkondicionáló berendezések teszik komfortossá. Minden apartman rendelkezik konyhával, fürdőszobával. Telefon- és internetes kapcsolat kiépítésre került, amely egy ott elhelyezett laptoppal igénybe vehető. A korábbi évekből ismert közösségi épület a táborozók rendelkezésére áll. Minden szoba pótágyazható.

A Simai Ifjúsági Tábor és Vendégház maximális befogadóképessége: 74 fő, amely az év minden napján várja az érdeklődőket.

A Simai Ifjúsági Tábor és Vendégház közösségi térnek elnevezett helyiségét ajánljuk rendezvényei megszervezéséhez.
Kiváló programhelyszín, 100 négyzetméteren kialakított tágas és világos terem, alapfelszereltséggel és bútorozva várja az idelátogatókat. Az épület mellett újonnan burkolt téren ingyenes parkolási lehetőség kínálkozik az vendégeinknek.
Alkalmas konferenciák, bálok, fogadások, koncertek, művészeti és kulturális események, valamint esküvők lebonyolítására.
A helyiség befogadóképessége 80 fő.

Időpontok egyeztetésében a 20/353-3590-es telefonszámon állunk rendelkezésükre.