Megnyílt a Simai Ifjúsági Tábor és Vendégház

Megnyílt a Simai Ifjúsági Tábor és Vendégház
Ünnepélyes keretek között adták át 2015. június 30-án a felújított Simai Ifjúsági Tábor és Vendégházat. Az avatást jelképező nemzetiszín szalagot Koncz Ferenc polgármester és Takács M. István, a Szerencsi Városüzemeltető Nonprofit Kft. ügyvezetője vágták át.
Szerencs polgármestere beszédében kiemelte, hogy a kiváló minőségben felújított, 30 férőhelyes épület magas színvonalon elégíti ki a vidéki vendéglátást kedvelők igényeit. Koncz Ferenc szerint a fejlesztés nem ért véget a Szerencs Város Önkormányzata tulajdonában lévő tábor területén. Terveik szerint és a várható pályázati források segítségével idén megtörténik a hat bungaló és a kulturális helyiségként használt épület rekonstrukciója is.
A Simai Ifjúsági Tábor és Vendégház részleges felújítására és eszközök beszerzésére a Szerencsi Városüzemeltető Nonprofit Kft. nettó 32,7 millió forintos támogatást nyert az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alaptól. A beruházás keretében a főépületben nyolc új, többségében négyágyas, klimatizált, televízióval felszerelt, fürdőszobás lakóhelyiséget, összesen 30 új férőhelyet alakítottak ki. Az épületben létrehoztak betegszobát, a helyiségekhez étkezőkonyhák is épültek. A Simai Ifjúsági Tábor és Vendégház 2015. július 1-jétől nyitja meg kapuit.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
CÍM
3881 Sima, Fő út 6-7.
Telefon

(+36) 20/353-0122

E-MAIL